fredag 16 januari 2009

En flicka blev kidnappad, men återfunnen igen.

Igår eftermiddag så åkte Franzi till skolan och skulle hämta sin flicka C från dansträningen.
C´s kompis säger då till Franzi att hon ska skjutsa hem henne för att hennes mamma sa det på morgonen. Franzi frågar om hon verkligen är säker på det, och ja hon var säker!
Så Franzi packar in flickorna i bilen och kör hem till sig för att ringa flickans mamma och fråga om det verkligen var så. Väl hemma så får hon inget svar hos mamma och hon börjar bli väldigt tveksam att hon verkligen skulle skjutsa hem henne.
Så hon kör tillbaka till skolan (15min efter hon lämnat skolan) och möts då av en mamma som är väldigt skakis och grinar. Hon och en lärare hade letat igenom hela skolan utan att hitta flickan så dom ringde polisen som kom dit på en gång. Franzis flicka C började storlipa för hon trodde dom skulle gripa Franzi och sätta henne i fängelse för kidnappning.
Franzi förklarade vad som hade hänt för mamman som sedan skällde ut dottern. De fick lämna uppgifter och berätta hela historien för polisen som avskrev ärendet.

Franzi ringer mig senare och säger "Shit, jag har kidnappat en unge idag! Typ, fast inte med mening."

Slutet gott allting gott!

För er som har missat att ett flygplan kraschade i Hudson River igår! Och för er som inte vet vars det är så är det mellan Manhattan och New Jersey. Allt gick "bra" och ingen dog! Men ändå läskigt!

/Johanna - äntligen helg! En ledig sådan också!

Inga kommentarer: